29 May 2008

На живо от Marketing innovation Forum!




Излъчваме на живо! Май ми е за първи път.

Докато Джей Ливинстън си задава въпроси и си отговаря, което замества Q&A сесията и докато десетки маркетинг иноватори си записват как трябва да се поддържа мейлинг лист на сайта им, направен със софтуер за 40 долара, аз се чудех къде е иновацията. Партизанския маркетинг е интересен, но така и не разбрах колко иновативен. Струва ми се бъркаме креативността с иновативността на този форум. Разбрах, какво е Hard Sales!

Преди това Сахер Кашеми разказа трогателна история, която имаше общо с иновацията, а може би с поддържането на предприемаческия дух в работата ни, което е полезно, но доколко иновативно... Следващата лекция започна с акапелно изпълнение на химна на Ман Юнайтед, обаче продължи със забавни смешки и приключи между хъркането на публиката и снимки на иновативни маркетингови подходи на индийската крикет лига! Честно.

Чудя се дали да остана да гледам ТВ Google презентацията или какво... Няма да споделям окончателната си оценка... засега, може пък да се промени, след последната презентация.

Ако има други отзиви или пропускам нещо, коментарите са за това. Заповядайте да споделите Вашите впечатления.