30 November 2007

Печели мъглата! Май...Limburg an der Lahn


След като официално минах във втората седмица на отпуската, не можеше просто да се лежи - това се прави в първата седмица. Та грабнах Франческа и колата и... Накъде? Отивате в Google Earth и търсите къде има най-много снимки - означава, че нещо става там. Та в Google Earth много работи ставаха около това градче. Като съвестен турист реших трябваше да се види и във WikiPedia какво пише - не търсете, почти нищо.


Оттук надолу Ани да не чете - и да не гледа, много селски къщи по пътя (почти спукана гума) от нейните любими, за да стигнем до кулминацията :) Шибаната мъгла прецака част от настроението - сигурно щях да Ви издразня много повече със снимки от слънчево време ама, здраве да е! Може би утре:)

Честно е да има повече снимки в Google Earth за това градче, дори е нечестно да са толкова малко. За да възстановя справедливостта реших да Ви покажа още снимки! тези са във Facebook (ама галерията тук е кофти - с малки снимки, но има място за коментари). За други фенове има и галерия с големи снимки.

Бееезмалко да забравя, че не хванах градчето в 100% коледно настроение, сигурно след седмица сантиментите ще превземат атмосферата.

Загадъчно ще досподеля, че имаше готин магазин за шоколад и не много загадъчно ще кажа, че имаше и такъв с чушка, дори с два вида чушки! :)

Който има въпроси да цъка коментари :)
Утре още писане от Бон, ако има батерия за фотото!

Ако не вярвате колко малко пише в Wikipedia - вижте сами

No comments: